[pic=76_1271006979.JPG][pic=76_1271007008.JPG][pic=76_1271006953.JPG][pic=76_1271006881.JPG][pic=76_1271006853.JPG][pic=76_1271006824.JPG][pic=76_1271006801.JPG][pic=76_1271006772.JPG][pic=76_1271006751.JPG][pic=76_1271006468.JPG][pic=76_1271006439.JPG][pic=76_1271006412.JPG][pic=76_1271006369.JPG][pic=76_1271006342.JPG][pic=76_1271006258.JPG][pic=76_1271005181.JPG][pic=76_1271005089.JPG][pic=76_1271005063.JPG][pic=76_1271005022.JPG][pic=76_1271004982.JPG][pic=76_1271004920.JPG][pic=76_1271004886.JPG][pic=76_1271004790.JPG][pic=76_1271004760.JPG][pic=76_1271004695.JPG][pic=76_1271004607.JPG][pic=76_1271004558.JPG][pic=76_1271004507.JPG]Lander Keersmaekers profiteerde op de 19' van een mistasten van Sven Van Rompaey om alleen voor thuisdoelman Van den Schoor te verschijnen. Hij lobte simpel de keeper en VC Herentals was zoals zo vaak al dit seizoen op achtervolgen aangewezen. Trainer Verelst liet Steven Van Orshaegen op de bank beginnen. Toch kreeg zijn ploeg amper kansen en was het opnieuw huilen met de pet op. De 0-1 bij de rust gaf weinig reden tot vreugde. Buiten enkele schaarse pogingen van Coomans (kopbal, mislukte omhaal) kon VC Herentals amper dreigen. Zelfde spelbeeld in de 2e helft waarin in het eerste kwartier Ver. Arendonk rustig meester bleef in het spel. Toch ging VC Herentals onder aanvoering van de jonkies Dennis Smeyers, Bram Janssens en een verdienstelijk spelende Moons beter spelen en voorwaar druk zetten op het doel van de bezoekers. De verdiende 1-1 kwam er na een schot van Sven Van Rompaey dat in het doel gedevieerd werd. VC Herentals rook zijn kans en kreeg nog een erg mooie gelegenheid via Steven Van Orshaegen op de 2-1. Zijn plaatsbal ging naast de paal buiten. [i]KENIS NV Renault presenteerde enkele nieuwe modellen in het VC-stadion.[/i][b]Woensdagavond staat er voor VC Herentals een nieuwe thuiswedstrijd op het programma. Dan staat om 18.30u de heuse zespuntenwedstrijd tegen Heikant op de affiche.[/b][i]Extra verslag Kurt & Wendy Van Leemput/VC/ ThalsFM:[/i]VC Herentals wist wat het moest doen tegen Verbroedering Arendonk om de hoop op een verlengd verblijf in 1e provinciale nog levendig te houden. Steven Van Orshaegen begon op de bank terwijl Vechter opnieuw centraal achteraan post vatte. Arendonk had deze competitie niets meer te winnen of te verliezen maar toch slaagde Herentals er niet in om het eerste halfuur een kans bijeen te voetballen. Sterker nog, de eerste aanval die de toeschouwers te zien kregen werd door de bezoekers ineens met een doelpunt gekruid. Keersmakers profiteerde na dom balverlies van de thuisploeg om zich door de defensie te slalommen en legde de bal listig over Van Den Schoor in het lege doel. Nogmaals werd op een pijnlijke manier duidelijk hoe efficiënt andere ploegen met hun kansen omspringen…De opdracht werd er zeker niet gemakkelijker op maar duidelijk was ze eens te meer, aanvallen en doelpunten scoren. Van Rooy probeerde het voor rood-wit met een kopbal die nipt over ging. Even later verscheen Coomans in een schuine hoek voor doel maar doelman Smeyers stond goed opgesteld. De laatste kans van de eerste helft was ook voor Herentals, Van Rompaey kon aan de tweede paal net niet bij een voorzet van Benijts.Tijdens de rust voerde trainer Verelst twee wissels door. Van Orshaegen en Bram Janssens kwamen in de ploeg ten nadele van Oteng en Buck. Toch was de eerste kans voor Arendonk, Keersmaekers punterde de bal echter over doel. Even voorbij het uur scoorde Herentals dan toch het doelpunt dat de hoop even deed oplaaien. Na geharrewar voor de Arendonkse doelmond haalde Van Rompaey uit en via een bezoekende verdediger werd de bezoekende goalie Smeyers verrast, 1-1. Herentals probeerde het laken definitief naar zich toe te trekken maar het ontbrak de thuisploeg zoals zo vaak dit seizoen aan aanvallende weelde. Van Orshaegen schoot een afvallende bal vanuit een kansrijke positie maar nipt naast. Vijf minuten voor affluiten draaide Coomans een vrije trap een metertje naast en in de slotseconden pakte Van Ende nog zijn derde gele kaart waardoor hij de wedstrijd van de allerlaatste kans thuis tegen Heikant moet missen.Met dit gelijkspel kreeg Herentals niet wat het verdiende maar de eerlijkheid biedt ons te zeggen dat Arendonk best kon leven met dit gelijkspel. Jammer genoeg brengt dit punt ons geen stap dichter bij het behoud, het zijn de driepunters die in deze fase van de competitie enkel van tel zijn. Woensdag tegen Heikant zal het erop of eronder zijn…